Ekonomi

Kılıçdaroğlu, Bireysel Kredi Kartı Borçlarına Çözüm Sunuyor

Cumhurbaşkanlığı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Devletimizin hazinesi, Erdoğan’ın yol açtığı ekonomik bunalımdan dolayı biriken borçlarınızı bankalardan devralacak. Bankalarla masaya oturacağız ve bu borçları belli bir kararlılıkla üstleneceğiz.” Sadece anapara tahsil edilecek ve o da 36 ay taksitlendirilecek. Faizin tamamı silinecek” dedi.

Millet İttifakı Başkan Adayı ve CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Kredi kartı borcundan dolayı zor durumda olan vatandaşlar bu çağrı size’ notuyla bir görüntü paylaştı.

‘İktidara gelir gelmez kişisel kredi kartı borçlarınıza kesin çözüm getireceğim’

Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri halinde bireysel kredi kartı borçlarının faizinin silineceğini ve sadece anaparanın alınacağını belirterek, “Sevgili vatandaşlarım. Zor durumda olduğunuzu biliyorum. Büyük sıkıntılar yaşadığınızı da biliyorum. Borçlarınızı ödemede. İcra dairelerindeki milyonlarca belgeyi de biliyorum. İktidara gelir gelmez kişisel kredi kartı borçlarınızı kesin. “Devletimizin hazinesi, ekonomik nedenlerle bankalardan olan borçlarınızı devralacaktır. Erdoğan’ın neden olduğu depresyon. Bankalarla oturup net bir şekilde bu borçları üstleneceğiz. Borçlu vatandaşlarımız için kolaylaştırıcı ödeme çözümleri sunacağız. Kredi kartı borcunun sadece anaparası tahsil edilecek, o da öyle olacak.” 36 ay taksitle. rahat bir nefes alacak.Borç bataklığından evler yıkılmayacak.Kıymetli hemşerilerim, 28 Mayıs bir seçim değil, ağır borçlardan kurtulmak ya da borç batağına saplanmak için yapılan bir referandumdur. Vatanını seven, geleceğini düşünenler sandığa gelip oy kullansın” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu