Haber

Toprak Razgatlıoğlu’ndan bir birincilik, bir podyum

Endonezya’nın ev sahipliği yaptığı 2. Tip Dünya Suberbike Şampiyonası’nda milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu eleme yarışında birinci olurken, haftanın 2. yarışında podyumda yerini aldı.

İkinci ayağı Endonezya’da düzenlenen Dünya Superbike Şampiyonası’nda Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, haftanın kısa eleme yarışı Superpole’de rakiplerini geride bırakarak bu sezon birinci oldu. Haftanın son yarışında en büyük rakipleri Alvaro Bautista ve Ruben Rinaldi ile yarışan Toprak, bitiş çizgisini ikinci sırada geçti. Pata Yamaha Prometeon takımı adına yarışan Toprak, kırmızı bayrakların dalgalandığı yarışta ikinci sıraya yükselerek bu sezon 5. podyuma çıktı. Mandalika’daki son yarış, pistte meydana gelen kazalar nedeniyle 14 yarış kala durduruldu. Kırmızı ışıkların sönmesiyle birlikte yeni yarış başladı ve Razgatlıoğlu iyi bir başlangıç ​​yaparak 2. sırayı almayı başardı.

Yarışın ardından yarışı değerli kılan Razgatlıoğlu, “Son turda ekstra bir pozisyon kazandım. Çok zor bir yarıştı. Hava şartları zorluydu, hava çok sıcaktı. Özellikle arka lastiklerim eriyordu. Son bölüm hava sıcaklığından dolayı. Birçok isim istediği lastik ayarını bulamadı. Mutluyum, yine podyumdayız. Bir sonraki yarışta görüşmek üzere.”

WSBK, 21-23 Nisan tarihlerinde Assen’de yapılacak yarışlarla devam edecek. – İSTANBUL

haber-cesme.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu